tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”

Με συμμετοχή περισσότερων από 250 επαγγελματιών διεξήχθη στις 20/11/2023 το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής με θέμα “ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” και εισηγητή τον κ. Στέφανο Οικονομίδη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Κοστολόγηση.

Το σεμινάριο ήταν μια πρώτη προσέγγιση στην κοστολόγηση των καταστημάτων εστίασης με σκοπό να διευρύνει τον ορίζοντα της σκέψης των επαγγελματιών του Κλάδου αναφορικά με το σημαντικό εργαλείο της κοστολόγησης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκε η μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθεί ο επαγγελματίας ώστε να υπολογίζει όλο το πραγματικό του κόστος όταν τιμολογεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει στο κατάστημα εστίασης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος επισήμανε και από την πλευρά του τη μεγάλη αξία της κοστολόγησης στη λειτουργία κάθε επιχείρησης και την πρόθεση του Επιμελητηρίου να οργανώσει σεμινάρια για την κοστολόγηση για πολλούς κλάδους.

Ο Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α. κ. Παναγιώτης Παντελής χαιρέτισε την εκδήλωση και συμμετείχε σε όλη τη διάρκειά της, μεταφέροντας τη γνώση του ως φοροτεχνικός στο θέμα της κοστολόγησης των καταστημάτων εστίασης και ειδικότερα σε ζητήματα που αφορούν τους ελέγχους των φορολογικών αρχών που σχετίζονται με την κοστολόγηση στα καταστήματα εστίασης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής κ. Γιάννης Δαβερώνης εξέφρασε την πρόθεση της Ένωσης να διοργανώσει, σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α., σειρά από ανάλογα σεμινάρια δια ζώσης σε ολόκληρη την Αττική με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών της εστίασης

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Φλωράς.