Με υψηλή συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον η διαδικτυακή εκδήλωση «Τα Κέντρα Αισθητικής & οι προκλήσεις της COVID Εποχής»

Περισσότεροι από 300 επαγγελματίες της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας παρακολούθησαν τη διαδικτυακή εκδήλωση “Τα Κέντρα Αισθητικής & οι προκλήσεις της COVID Εποχής” που διοργάνωσε, την Κυριακή 21/02/2021, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας (ΣΕΠΑΕ), υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (ΟΣΕΔΑΕ), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στην εισήγηση – παρουσίασή του ο κ. Δημήτρης Συξέρης, παρουσίασε τις βασικές τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών και προώθησης πωλήσεων, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες της εποχής, με σκοπό να βοηθηθούν οι επαγγελματίες Αισθητικοί να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τόσο τις υγειονομικές επιφυλάξεις, όσο και την οικονομική δυσχέρεια που επικαλούνται συνήθως οι καταναλωτές.

Ακολούθησε πολύωρη και παραγωγική κλαδική συζήτηση για τα ειδικά θέματα που ενέκυψαν εν μέσω της καραντίνας Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, καθώς και ανάλυση της δράσης των συνδικαλιστικών οργάνων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερες αναφορές στα προβλήματα του πολύπαθου Κλάδου, όπως τα έχει ζήσει από πρώτο χέρι όλο το διάστημα της πανδημίας, «πολεμώντας» μαζί με τις διοικήσεις του Σωματείου της Αττικής και την Ομοσπονδία για να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ο νομικός συνεργάτης του Ε.Ε.Α. κ. Στάθης Σταματελόπουλος, έκανε παρέμβαση στο 2ο σκέλος της εκδήλωσης, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για τις νομικές πτυχές των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, ειδικά με ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Στο κεντρικό πάνελ συμμετείχαν οι κ. Χουρίδου Μαγδαληνή, Πρόεδρος Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε., κ. Φραγκοδημητροπούλου Κωνσταντίνα, Πρόεδρος Σ.ΕΠ.Α.Ε. (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας) και γ.γ. ΟΣΕΔΑΕ, Παπασάββα- Λαμπαδάκη Κατερίνα, μέλος Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε. και Σ.ΕΠ.Α.ΔΩ.ΚΥ, Γιαμούκη Βασιλική, γγ ΣΕΠΑΕ, Πασχαλίδη Μαρία, αντιπρόεδρος Α ΟΣΕΔΑΕ και ταμίας ΣΕΠΑΕ, Καραμπάσης Βασίλειος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΑΕ.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Βαρβαρέσου Αθανασία, Καθηγήτρια, Διευθύντρια του Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, η κ. Κεφαλά Βασιλίκη, Καθηγήτρια Αισθητικής του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Τομέα  Αισθητικής κ Κοσμητολογίας και Διευθύντρια του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Δερματολογίας-Αισθητικής -Εφαρμογών laser» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και η κ. Μπούτση Ευφροσύνη, Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α., (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής) και εκπρόσωπος του Π.Σ.Β.Α.Κ.  (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων- Αντιπροσώπων Καλλυντικών και  Αρωμάτων).