Μεγάλο ενδιαφέρον στο Webinar EEA-Ε.Ε.Ε.Σ.Α για τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης

Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη Κλαδική Online Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Σε μια «κατάμεστη» online αίθουσα, με επαγγελματίες της Εστίασης από όλη την Ελλάδα έγινε παρουσίαση της κατάστασης στον πολύπαθο Κλάδο της Εστίασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος λόγω της επιδημίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ανάλυσε τις δράσεις του Επιμελητηρίου προς στήριξη των μελών του και ειδικά των επιχειρήσεων της Εστίασης, ενός Κλάδου που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σε αριθμό μελών στο ΕΕΑ.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ κ. Γιώργος Καββαθάς, μιλώντας με τις προαναφερόμενες ιδιότητες αλλά ιδίως ως πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων, ανέλυσε διεξοδικά τις κρίσιμες λεπτομέρειες της «μάχης» της Εστίασης κατά της Επιδημίας αλλά και κατά των ελλείψεων των μέτρων της Πολιτείας για την προστασία ενός Κλάδου που από την πρώτη στιγμή μπήκε στον πάγο.

Από την πλευρά της ΕΕΕΣΑ ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Δαβερώνης αναφέρθηκε με την σειρά του στα σημαντικά προβλήματα του Κλάδου και στα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξει βιώσιμο αύριο για εκατοντάδες χιλιάδες απασχολούμενους στην Εστίαση.

Τον κ. Δαβερώνη συνόδευσαν στο πάνελ ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΕΣΑ κ. Δημέλης και το μέλος του ΔΣ της ΕΕΕΣΑ κ. Πανουργιάς.

Οι εξαιρετικοί συνεργάτες του ΕΕΑ Δικηγόρος κ. Σουζάνα Κλιμεντίδη και Φοροτεχνικός κ. Θρασύβουλος Μίαρης απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων για τα «καυτά» ζητήματα της εποχής για τον Κλάδο.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε το μέλος του ΕΕΑ ο Γιώργος Φλωράς.

Δείτε το βίντεο: