Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στον ΑΝΤ1 για το Στρατηγικό Συνέδριο «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2021»

Για το Στρατηγικό Συνέδριο «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2021», το οποίο διοργανώνουν σήμερα στο Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης, μίλησε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ρογκάκο.

Σε απευθείας σύνδεση με τον χώρο του συνεδρίου ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι το μεγάλο αυτό συνέδριο, με τη συμμετοχή 9 Υπουργών, εκπροσώπων κομμάτων και φορέων, αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για να «συζητήσουμε το παρόν και το μέλλον της οικονομίας» μετά 10 χρόνια μνημονίων και από 1,5 χρόνο πανδημίας και αλλεπάλληλων lockdown.

Ήρθε η ώρα να δούμε πως θα πάμε μπροστά στην οικονομία, ποια σχέδια υπάρχουν, πώς θα αξιοποιηθούν τα κονδύλια από την Ευρώπη, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για εμβολιασμό

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.  δήλωσε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σημειώνοντας ότι «ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο λύση για την κοινωνία αλλά και την οικονομία» και προειδοποιώντας ότι «ένα νέο lockdown θα ήταν καταστροφή κοινωνική αλλά κυρίως οικονομική».

Δείτε το βίντεο: