ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00-14:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL HOTEL, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

«Το Ε.Ε.Α. παρουσιάζει τον Οδικό Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων»

17 Ιανουαρίου 2019
Δελτίο Τύπου

 

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019  και ώρα 12:00-14:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL , θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον Οδικό Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων. Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό για τους επαγγελματίες που έχουν χρέη και επιθυμούν να γνωρίζουν τις επιλογές για τη διευθέτησή τους.

Ο Οδικός Χάρτης Ρύθμισης Οφειλών μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για κάθε οφειλέτη και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με στόχο την ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Στην εκδήλωση με τίτλο «ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του EURASIAN MONEY SHOW, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, που θα ενημερώσει και για τις νέες αλλαγές του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.

 

Από το Ε.Ε.Α.