ΕΕΘ: Στήριξη τοπικών αγορών και εκδηλώσεων περιφερειακών σωματείων

Μιχ. Ζορπίδης: «Στόχος μας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων»

Την οικονομική ενίσχυση δράσεων, που διοργανώνουν περιφερειακοί φορείς και στοχεύουν στην ανάπτυξη των τοπικών αγορών αποφάσισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη της συνεδρίαση, η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΘ αποφάσισε να ενισχύσει με 3.000 ευρώ την διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των παρακάτω φορέων:
  • Ένωση Επαγγελματιών- Εμπόρων Δήμου Θέρμης.
  • Δήμος Λαγκαδά
  • Εμπορικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου
  • Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς «Ερμής».
Στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να διατεθεί μέρος του ποσού των 15.000 ευρώ που ήδη έχει αποφασιστεί να δοθεί για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
«Πάντα στο πλευρό των συναδέλφων»
«Με τις αποφάσεις μας αυτές ανταποκρινόμαστε θετικά σε αιτήματα συναδέλφων μας και ενισχύουμε τις τοπικές αγορές, μέσω της οικονομικής συνδρομής στην διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Έτσι, βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά στο πλευρό των συναδέλφων μας που μάχονται, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, να επιβιώσουν οικονομικά. Το ΕΕΘ, σεβόμενο πάντα τη νομοθεσία αλλά και τα χρήματα των επαγγελματιών θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες», δήλωσε μετά την χθεσινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.