tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Πιστοποίηση Ε.Ε.Α. σύμφωνα με τα Πρότυπα EN ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 και ISO 27701:2023

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία TUV AUSTRIA HELLAS για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001: 2015.

Το πρότυπο αυτό αναγνωρίζεται ως η βάση για κάθε οργανισμό στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα σύστημα, το οποίο να εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη και τη διαρκή βελτίωση.

Επιπλέον, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει πιστοποιηθεί και με τα πρότυπα EN ISO 27001:2013 και ISO 27701:2023 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ- ISMS), που εφαρμόζει από το 2021.

Τα οφέλη από την εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών είναι πολλαπλά. Ενδεικτικά:

• Παρέχει στον Οργανισμό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ενισχύει την εμπιστοσύνη των μελών και των συνεργατών, με την εφαρμογή της Πολιτικής Ασφάλειας.
• Βοηθά τον Οργανισμό να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια των πληροφοριών και την ορθή εφαρμογή του GDPR.
• Εξασφαλίζει ότι το ΣΔΑΠ ευθυγραμμίζεται με τους σκοπούς και την λειτουργία του Επιμελητηρίου.
• Βοηθά τον οργανισμό να προσδιορίζει και να ελέγχει ενδεχόμενους κινδύνους που αφορούν στην ασφάλεια των πληροφοριών, περιορίζοντας έτσι το κόστος από πιθανή απώλεια δεδομένων λόγω εκδήλωσης περιστατικού ασφάλειας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις- μέλη του, με σκοπό την στήριξη και την ανάπτυξή τους.
Τα πιστοποιητικά που έχει λάβει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, μπορείτε να τα δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν: