tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας–Κεντρικής Μακεδονίας ,28/9 – 03/10

Η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 αποτελεί την κορυφαία εκθεσιακή επιχειρηματική δραστηριότητα όχι μόνο της Πιερίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας

 

Συνεπές στο ραντεβού του με το επιχειρείν το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου 2018 και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στην περιοχή Ανδρομάχης.

Η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 αποτελεί την κορυφαία εκθεσιακή επιχειρηματική δραστηριότητα όχι μόνο της Πιερίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας,  ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.

Με την πείρα 8 επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών, η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 διαμορφώνεται έτσι ώστε να αποτελέσει μία εκθεσιακή δραστηριότητα με υψηλή δυναμική και απήχηση, δίνοντας στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος της είναι η δημιουργία όλων των προϋποθέσεων για σύναψη νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της διείσδυσης και δικτύωσης σε νέες αγορές.

Η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και ένα βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Πιερίας, κα. Μάχη Κολοκάτση, 2351023211 εσωτ. 3, κα. Τζένη Κωτίκα, 2351023211 εσωτ. 7.