tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει την εκδήλωση – θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 19:30 στο GAZARTE στην περιοχή Γκάζι (Βουτάδων 32 – 34, 11854, Αθήνα).

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν -κατά προσέγγιση- 1335 επαφές, δηλαδή περίπου 6,7 επαφές ανά συμμετέχοντα. Μάλιστα, το 84,3% εξ αυτών δήλωσε πως πιστεύει ότι θα υπάρξει κάποια νέα εμπορική συμφωνία ως αποτέλεσμα της εκδήλωσης. Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφικό υλικό από το networking day του Νοεμβρίου 2015 εδώ.

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A είναι 25 ευρώ.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Aegean Airlines και VISA

Υποστηρικτές επικοινωνίας: Bestprice.gr, eCommerceNews.gr, Skroutz.gr και XE.gr

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε το website του Συνδέσμου (http://goo.gl/ZrClG4). 

 

Ν.Υ