19/04/2018 | 08:15
Εκδήλωση ΕΕΑ:«Μπαγκλαντές: Εξερευνώντας επενδυτικές ευκαιρίες»
Εκδήλωση ΕΕΑ:«Μπαγκλαντές: Εξερευνώντας επενδυτικές ευκαιρίες»
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πιστό στις δεσμεύσεις του για την προώθηση διμερών εμπορικών σχέσεων και την προσπάθεια τόνωσης των ελληνικών εξαγωγών, διοργανώνει σεμινάριο μαζί με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές, με τίτλο: "Μπαγκλαντές, ένας Εξωτικός Προορισμός: Εξερευνώντας τις εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις".
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 17.00, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 και Χαριλάου Τρικούπη, Αθήνα) και θα είναι ανοιχτό στο κοινό.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν ευκαιρίες για τους Έλληνες επιχειρηματίες στο Μπαγκλαντές το οποίο έχει σημειώσει σημαντική οικονομική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά και να παρουσιασθούν οι επαγγελματικές δυνατότητες στην Ελλάδα για τους επιχειρηματίες των άλλων χωρών, ιδιαίτερα για άτομα από το Μπαγκλαντές.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση συνεργασίας μεταξύ της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Αθήνα και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αναμένεται να  ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον.

 

Tags: ΕΕΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 976 φορές

Σχετικές Ειδήσεις