tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Επαναπροκήρυξη Πρόσκλ. Προμήθειας Ειδών Κυλικείου για το 2017 – ΕΕΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημοσιεύει εκ νέου την πρόσκληση υποβολής προσφορών για είδη κυλικείου για κάλυψη των αναγκών του 2017. Έως τις 2/2, 12 μ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημοσιεύει εκ νέου την πρόσκληση υποβολής προσφορών για είδη κυλικείου για κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών κυλικείου του έτους 2017 με καταληκτική ημερομηνία προσφορών έως την Πέμπτη 2/2/2017 στις 12 μ.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση, θα πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους, είτε ηλεκτρονικά στην αναγραφόμενη ηλ. δ/νση της πρόσκλησης, είτε σε κλειστό φάκελο που θα παραδοθεί στο πρωτόκολλο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη  10679, Αθήνα, 2ος Όροφος), έως την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στην πρόσκληση, αναγράφοντας: α) τον αρ. πρωτοκόλλου της πρόσκλησης, β) την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΙΔΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Α.», γ) την επωνυμία του προσφέροντος, δ) τα στοιχεία επικοινωνίας του. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο κείμενο της προσφοράς είναι υποχρεωτικό να παρατίθεται πίνακας με τα προσφερόμενα είδη στον οποίο θα σημειώνεται στήλη που θα αναφέρεται το σύνολο χωρίς ΦΠΑ ανά είδος και 3 γραμμών στις οποίες κατά σειρά θα εμφανίζεται: α) το τελικό σύνολο χωρίς ΦΠΑ, β) το ΦΠΑ και γ) το τελικό σύνολο της προσφοράς  με ΦΠΑ

 

Η πρόσκληση και το σχετικό υπόδειγμα παρατίθενται στα συνημμένα αρχεία του άρθρου

 

Οι προσφορές που θα κατατεθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών δεν γίνονται δεκτές.