tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Επιμελητήριο Αχαΐας:Ενημερώση για τα δάνεια

Οι δανειολήπτες μπορούν να προστατευτούν από τις τράπεζες καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον απεγκλωβισμό τους από τον «βραχνά» της αδυναμίας καταβολής

Οι δανειολήπτες μπορούν να προστατευτούν από τις τράπεζες καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον απεγκλωβισμό τους από τον «βραχνά» της αδυναμίας καταβολής των δόσεων.

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations, Χρήστος Γαλλιάκης, μιλώντας χθες το απόγευμα σε ένα πολυάριθμο ακροατήριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αχαϊας, τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Εγινε ιδιαίτερη αναφορά στα ζητήματα αιχμής που αφορούν δανειολήπτες και επιχειρήσεις όπως, ρυθμίσεις δανείων και οφειλών, αναδιάρθρωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, «κόκκινα» δάνεια, προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, απεγκλωβισμός με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος και χρηματοδότηση και αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Μάλιστα, σήμερα και αύριο τα στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν δωρεάν προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις) στους πολίτες για τους διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.