tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ISH China & CIHE, Shanghai, 5-7.9.2017,διεθνής έκθεση για την θέρμανση

Η διεθνής έκθεση ISH πραγματοποιείται και στη Shanghai από 5-7.9.2017 με την ονομασία ISH China & CIHE αποτελώντας την σημαντικότερη έκθεση στον τομέα θέρμανσης

ISH China & CIHE, Shanghai, 5-7.9.2017, διεθνής έκθεση για την θέρμανση

 

Η διεθνής έκθεση ISH πραγματοποιείται και στη Shanghai από 5-7.9.2017 με την ονομασία ISH China & CIHE αποτελώντας την σημαντικότερη έκθεση στον τομέα θέρμανσης στην Κίνα, ιδιαίτερα έπειτα και από τη συγχώνευσή της με την CIHE το 2011.

Η έκθεση διοργανώνεται παράλληλα με άλλες εκθέσεις του κλάδου με τις ονομασίες:

Shanghai Intelligent Building Technology, Shanghai Smart Home Technology, Shanghai International Lighting Fair and Parking China.

Όλες οι εκθέσεις μαζί αποτελούν το λεγόμενο IGB – ‘’Intelligent Green Building’’ exhibition platform, και στοχεύει να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς για συστήματα αποδοτικότητας κτιρίων ώστε να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και προστασία περιβάλλοντος.

Η πλατφόρμα αυτή των εκθέσεων καλύπτει τεχνολογίες όπως:

Θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός, σωληνώσεις, φωτισμού, ηλιακών κτιρίων και εγκαταστάσεων, αυτοματισμών κτιρίων, έξυπνων κτιρίων, στάθμευσης κλπ.

Στην έκθεση (IGB) αναμένονται για το 2017 περισσότεροι από 600 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο και περίπου 52.000 εμπορικοί επισκέπτες.