tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Νέα καραμπόλα με νταλίκα – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε λίγο μετά τις εννιά το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν νταλίκα έπεσε σε 12 αυτοκίνητα

Μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό όταν ο Βούλγαρος οδηγός της μοιραίας νταλίκας έσπειρε το θάνατο αφήνοντας πίσω του πέντε νεκρούς, παραλίγο σήμερα να θρηνούσαμε και άλλα θύματα στην άσφαλτο. 

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε λίγο μετά τις εννιά το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν νταλίκα έπεσε σε δώδεκα αυτοκίνητα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η νταλίκα, που μετέφερε σακιά με αλεύρι, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σχεδόν ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου αφού πρώτα συγκρούστηκε με εννιά ΙΧ, δύο φορτηγά και ένα σχολικό βαν -το οποίο δε μετέφερε μαθητές εκείνη την ώρα.

Από την καραμπόλα δημιουργήθηκε ένα απίστευτο σκηνικό στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, που γέμισε με αλεύρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ένας άλλος οδηγός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Η νταλίκα είναι ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που εξετάζουν τις συνθήκες του τροχαίου

Την ίδια ώρα, ο Βούλγαρος οδηγός που προκάλεσε τον πανικό στην Εθνική Οδό είπε πως του «έσπασαν» τα φρένα λίγο πριν την έξοδο για Αττική Οδό με αποτέλεσμα τις πολλαπλές συγκρούσεις.

   Πηγή www.protothema.gr