tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΟΛΠ : Αύξηση 14% στους επιβάτες κρουαζιέρας

Αύξηση σε ποσοστό 14% στην κίνηση επιβατών κρουαζιέρας στο homeporting έχει μέχρι τώρα το λιμάνι του Πειραιά.

Αύξηση σε ποσοστό 14% στην κίνηση επιβατών κρουαζιέρας στο homeporting έχει μέχρι τώρα το λιμάνι του Πειραιά.

Αυτό, όπως επισημαίνει ο ΟΛΠ, ΟΛΠ οφείλεται στο γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας, όπως οι Celestyal Cruises, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Cunard Line, Costa Cruises, και Seabourn Cruise Line, χρησιμοποιούν το λιμάνι του Πειραιά για turnaround, ενώ η συνεργασία με την Carnival Cruise Lines αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του homeporting.

Το νεότευκτο πλοίο της Carnival Vista μήκους 336 μέτρων με μεταφορική ικανότητα 5.300 επιβατών αναμένεται να μεταφέρει συνολικά πάνω από 50.000 επιβάτες το καλοκαίρι του 2016 από και προς τον Πειραιά.

Ο Οργανισμός, προκειμένου να επιτύχει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πλοίου και επιβατών, ανέλαβε την υποχρέωση και υλοποίησε έγκαιρα την ολοκλήρωση των έργων και πλέον σε στεγασμένους χώρους 7.500 τ.μ. εξυπηρετεί με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο πάνω από 10.000 επιβάτες σε κάθε άφιξη-αναχώρηση. Επιπλέον ο ΟΛΠ εγκαινίασε τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζοντας σειρά παραστάσεων στους επιβάτες του Carnival Vista

Πηγή www.naftemporiki.gr

Γιώργος Κουντουρής