tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνάντηση Γεννηματά – μικρομεσαίων

Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει απόλυτα στο ρόλο της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανάπτυξη, για την απασχόληση και την οικονομική και κοινωνική πρόοδο

Με αντικείμενο τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με αυτά, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, με εκπροσώπους φορέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ).

 

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκ μέρους των μικρομεσαίων, ο Πρόεδρος  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλος Ραβάνης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δ. Ασημακόπουλος καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

 

Μιλώντας στον ρ/φ σταθμό athina 9.84 η κα Γεννηματά δήλωσε ότι «Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει απόλυτα στο ρόλο της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανάπτυξη, για την απασχόληση και την οικονομική και κοινωνική πρόοδο».

 

Η κα. Γεννηματά επανέλαβε ότι η εθνική γραμμή για την έξοδο από την κρίση στηρίζεται στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, στην αναδιάρθρωση και απομείωση εξυπηρέτησης δημοσίου χρέους αλλά και σε χαμηλότερα πλεονάσματα.

 

«Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση για να κάνουμε αυτούς τους στόχους πράξη» είπε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε την συγκυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου ότι αποδέχεται τις πλέον ακραίες απόψεις του ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση.

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στο eea.gr, δήλωσε ότι

 

«Ενημερώσαμε σήμερα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κα. Φώφη Γεννηματά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας. 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει να συμβάλλει με συγκεκριμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανακάμψη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. 
Η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο κάθε σχεδίου οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας
».

 

 

ΣΒ