tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Τα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής έκθεσης Σερρών SER- EXPO

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής έκθεσης Σερρών SER- EXPO

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής έκθεσης Σερρών SER- EXPO 2017, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017. Εκατοντάδες οι επισκέπτες που προσήλθαν τόσο για τα εγκαίνια και τις εκδηλώσεις όσο και για να δουν τις επιχειρηματικές εκθέσεις.

 

Η έκθεση που παρουσιάζεται πλουσιότερη και δυναμικότερη κάθε χρόνο, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

 

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η υφυπουργός Εσωτερικών( Μακεδονίας- Θράκης) Μαρία Κόλλια και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας. Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγο. Μετά την τελετή των εγκαινίων ακλούθησε βραδινή συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών και επιμελητηριακούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Παραβρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

 

 

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας:

«Με Συμμάχους τις επιχειρήσεις – μέλη μας,  τους χορηγούς & υποστηρικτές μας, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, πήγαμε κόντρα στους δύσκολους καιρούς και πετύχαμε!

Η SEREXPO κατάφερε να αναδείξει πανελλαδικά & διεθνώς  το σερραϊκό επιχειρείν και τα συγκριτικά αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του τόπου μας!

 

Η Έκθεση αναγνωρίστηκε, αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από όλους.

 

• Συνεχίζουμε δυναμικά στην SER-EXPO 2017!

• Προβάλλουμε & κάνουμε ξακουστή τη τοπική επιχειρηματική κοινότητα!

• Ισχυροποιούμε τη θέση του παραγωγού, μεταποιητή, εμπόρου, επαγγελματία & κάθε επιχειρηματία!

• Διασυνδέουμε επιχειρηματικά, αναπτυξιακά & πολιτισμικά στοιχεία του τόπου, μετουσιώνοντας τον παραγωγικό μας ιστό σε ένα άκρως ελκυστικό τουριστικό προϊόν!

• Τελικά διαμορφώνουμε προσφιλείς συνθήκες που αναβιώνουν το ενδιαφέρον για την πόλη, για τον τόπο μας!

 

Γιατί όλοι ξέρουμε ότι:

-Μόνο με συσπείρωση δυνάμεων & εξωστρέφεια, μπορούμε να εξελισσόμαστε, δίνοντας με δυναμισμό & αξιοπρέπεια τον καθημερινό αγώνα του επιχειρείν!

-Η κοινωνία, από εμάς τους Επαγγελματίες, προσδοκά να τη στηρίξουμε, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους στον τόπο μας!

-Η SEREXPO 2017 ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!»

 

 

 

ΣΒ