tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Χωρίς τρένα την Πέμπτη-Ανεστάλησαν οι στάσεις εργασίας στον Ηλεκτρικό

24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

Δεν θα πραγματοποιηθούν σιδηροδρομικά δρομολόγια από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στις 14 Σεπτεμβρίου 2017.
Σημειώνεται, ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.
Αναστολή κινητοποιήσεων στον ΗΣΑΠ
Εν τω μεταξύ, την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για σήμερα στον ΗΣΑΠ από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και για την Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 15.00 ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, «μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας».
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο, στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων, καταλήγει η ανακοίνωση.