tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. και εκπρόσωποι κυβέρνησης και κομμάτων σε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σε ένα πιο χαλαρό και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό περιβάλλον, με θέα την Ακρόπολη, είχαν οι παριστάμενοι στο δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, σε γνωστό εστιατόριο του Θησείου.

Στη διάρκεια του δείπνου, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. συζήτησαν με τους προσκεκλημένους από τον πολιτικό χώρο για όλες τις πτυχές της κρίσιμης αυτής συγκυρίας για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί και εκπρόσωποι κομμάτων. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνιος Μυλωνάκης και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Από τη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. παρόντες ήταν, πέραν του Προέδρου κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος και Νίκος Κογιουμτσής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και το μέλος της Δ.Ε. και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

Το «παρών» έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ.κ. Κωνσταντίνος Αγαπητός, Έλλη Αυγέρη, Μαριάννα Αυγέρη, Δημήτρης Βαρδακώστας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Γιώργος Γκόντζος, Σπύρος Δαμιανός, Γιάννης Δημοθεόδωρος, Γιάννη Δήμος, Κωνσταντίνος Δρόσος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Καρναχωρίτης, Αναστάσιος Καυκαλέτος, Χρήστος Κοντούρης, Γιώργος Κουράσης, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, Χρήστος Κωλέτσης, Νίκος Λεβετσοβίτης, Θεόδωρος Μάλλιος, Θεόδωρος Μπαρόγιωργας, Αργύρης Παξινός, Νίκος Παναγιωτάκης, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Ρεκλείτης και Σπύρος Σταυρούλιας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιωτικών Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του Ε.Ε.Α. Μίνα Γιαζιτζόγλου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ευάγγελος Λαζαρίδης, καθώς και στελέχη και συνεργάτες του Επιμελητηρίου.

Δείτε και κατεβάστε τις φωτογραφίες πατώντας εδώ.