tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο: “Brexit: Προκλήσεις και ευκαιρίες”

Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης στις 5 Απριλίου στο Μποδοσάκειο Μέγαρο.

Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με θέμα: "BREXIT: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" οργανώνει στις 5 Απριλίου 2017 το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Είναι η πρώτη εκδήλωση μετά την ενεργοποίηση εκ μέρους της Βρετανής Πρωθυπουργού της διαδικασίας του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Ε.Ε. για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου το πρωί (9-10 π.μ. εγγραφή, 10 π.μ. – 2 μ.μ.) στο Μποδοσάκειο Μέγαρο.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η Βρετανή πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ευγενία Χανδρή, η Βρετανή Πρέσβης στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. Ν. Καραμούζης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για θέματα ΕΕ Γ. Κατρούγκαλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση της κατάστασης στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες από την Interel (www.interelgroup.com), παρουσίαση από τον Δρ. Πλάτωνα Μονοκρούσο μιας μακρο-οικονομικής ανάλυσης και ένα πάνελ συζήτησης, στο οποίο θα συμμετέχει και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ