tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, 17 – 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, 17 – 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 Το γαστρονομικό «σύμπαν» της Νότιας Ευρώπης μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη!

Εκεί όπου η γαστρονομία συναντά την εκπαίδευση έρχεται ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης για να χαρίσει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop, από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το γαστρονομικό «σύμπαν» της Νότιας Ευρώπης μετακομίζει για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας τον πήχη της μαγειρικής δεξιοτεχνίας και παράλληλα αναδεικνύοντας το αξιόλογο μαγειρικό δυναμικό της περιοχής.

400 συμμετέχοντες από 15 χώρες, σεφ και σχολές μαγειρικής θα κληθούν να διαγωνιστούν σε 27 διαφορετικές κατηγορίες ακολουθώντας τους κανονισμούς και τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs). Ένας Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής ο οποίος αναμένεται να συναρπάσει και να μαγέψει το κοινό της έκθεσης Detrop!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με την HELEXPO και υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων.

Πληροφορίες:  www.detrop-expo.gr/culinary-competition/