tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

3η EΞΠΟΤΡΟΦ: από 29/1 έως 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, του κλάδου Τροφίμων και

3η EΞΠΟΤΡΟΦ : 29 Ιανουαρίου- 01 Φεβρουαρίου 2016 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ
Η έκθεση για όλο τον κόσμο των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών

Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά: ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, από τις 29/1 έως τις 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 35.000 επισκέπτες, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών με σκοπό την ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων.

Με διπλό προορισμό, τόσο το χονδρεμπόριο και την προώθηση των συνεργασιών των εκθετών εντός και εκτός Ελλάδας, όσο και την λιανική και την επαφή του μεγαλύτερου καταναλωτικού κοινού της χώρας με σπάνια και εκλεκτά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας, η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το F&B Commercial Hall 1 και το Greek Market Hall 2 αντίστοιχα, ώστε να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμμετεχόντων.

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του. Στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2016, υπάρχει μια θέση για εσάς. Σας περιμένουμε.

Τέλος, η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους ΣΕΦ της χώρας με τίτλο GREEK CHEF 2016. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική ο διαγωνισμός θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Αυτή η εκδήλωση όπως και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της 3ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα μεταδοθούν μέσω Internet με live streaming στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.