Έκδοση Επιχειρηματικού Οδηγού 2019-2020 από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης, συνεχίζοντας να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς τα μέλη του, πρόκειται να εκδώσει τον Επιχειρηματικό Οδηγό 2019-2020 στην αγγλική γλώσσα, κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Η εν λόγω έκδοση αποτελεί μοναδική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών των μελών  στον Αραβικό κόσμο και αποσκοπεί στην άνοδο του εμπορικού ισοζυγίου Ελλάδας – αραβικών χωρών. Θα διανεμηθεί δωρεάν στις αραβικές ενώσεις εμπορικών επιμελητηρίων, τα τοπικά αραβικά εμπορικά επιμελητήρια, τις διαπιστευμένες στις αραβικές χώρες ελληνικές Διπλωματικές Αρχές και φυσικά στις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και αραβικών κρατών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Τα μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου καλούνται να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ τα στοιχεία τους σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ΠΑΤΩΝΤΑΣ εδώ.

 Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία ενώ δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν στα μητρώα του Επιμελητηρίου.

Για όσους επιθυμούν να προβούν σε ειδική καταχώρηση στον Οδηγό, πέραν της συμπλήρωσης των στοιχείων τους στην ηλεκτρονική φόρμα, μπορούν να συμβουλευτούν το σχετικό αρχείο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ 2019-2020:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019