tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Έκθεση Ελλάδος Γεύση, 15 έως 18 Απριλίου, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από 15 έως 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά μας με τα οποία θα φέρουμε την Ελλάδα στο πιάτο των επισκεπτών με σκοπό την αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων, την προοπτική εξαγωγών και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης.

Στην Έκθεση συμμετέχουν οι Περιφέρειες της Ελλάδας, ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών και φορείς σχετικοί με τα θέματα που προβάλλονται.

Στόχοι μας είναι να έρθουν οι επισκέπτες σε επαφή με την ελληνική γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό κάθε περιοχής όχι ως τουρίστες αλλά σαν εντόπιοι.

Στην έκθεση πραγματοποιούνται live μαγειρικές από διακεκριμένους σεφ, γευσιγνωσία, παραγωγή κοκτέιλ με βάση ελληνικά συστατικά, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επίσης ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει προβολές ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας, και να επισκεφτεί το κεντρικό παντοπωλείο όπου θα υπάρχουν προϊόντα απ όλη την Ελλάδα.

Επίσης, στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται συνέδριο με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα» και Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Μηχανική Τροφίμων».