Η Επιτροπή Λογιστών του Ε.Ε.Α. δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου

Δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής κ. Σπ. Σταυρούλια με αφορμή το σεμινάριο για τις φορολογικές δηλώσεις που διοργανώνεται την Τρίτη 8/5/2018.

Στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου και με στόχο την επιμόρφωση – ενημέρωσή τους, η Επιτροπή Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών οργανώνει την Τρίτη 8 Μαΐου στο ΕΕΑ σεμινάριο για όλες τις αλλαγές σε Ε3 και Ε1

 

Εν όψει του σεμιναρίου ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σπύρος Σταυρούλιας δηλώνει στο site του Ε.Ε.Α.:

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής Λογιστών του Ε.Ε.Α., και με αφορμή τις πολύ μεγάλες αλλαγές που έχουν επέλθει στη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων για την φετινή χρονιά, διοργανώνεται το επιμορφωτικό σεμινάριο της ερχόμενης Τρίτης στις 08/05/2018 και ώρα 17:00 στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΕΕΑ με θέμα «όλες οι αλλαγές στο Ε3, η προσαρμογή του στα ΕΛΠ, καθώς και οι αλλαγές στο Ε1».

Με αίσθημα ευθύνης, και προσπαθώντας πάντα να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στον κλάδο μας, επιλέξαμε σαν εισηγητή του σεμιναρίου τον Κύριο Καλαμαρά Νικόλαο, έναν καταξιωμένο επιστήμονα του χώρο μας με τεράστια εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και των σεμιναρίων, ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκλησή μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΕΕΑ Κύριο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και ενέκρινε τη διεξαγωγή του σεμιναρίου με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στα Μέλη του ΕΕΑ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Ε.Α.