«Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση»

Μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα

"Έχεις καλές ιδέες; Γιατί δε δοκιμάζεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Τι λες να τα πούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για να σε στηρίξουν σε αυτή σου την πρωτοβουλία;". Με αυτόν τον τρόπο οι αντιπροσωπείες της Κομισιόν και του Ευρωκοινοβουλίου, ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με επίδοξους επιχειρηματίες, προκειμένου να τους ενημερώσουν (και) για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά "εργαλεία".

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00 η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνουν στον ΙΑΝΟ ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ξεκινώντας τη δική σου Επιχείρηση», στην οποία θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, οι πρωτοβουλίες EGG, EquiFund και OrangeGrove.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ως ομιλητές ο Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα, ο Α.Ε. ChristopheChantepy καθώς και ο Ολλανδός Πρέσβης στην Ελλάδα, ο Α.Ε. Caspar Veldkamp.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

«Επιχείρησε» το μέλλον σου με ευρωπαϊκή στήριξη! Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν απαραίτητα τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18/09/2018 και ώρα 16:00 στο [email protected]