Συνάντηση Διοίκησης Ε.Ε.Α. – δημοσιογράφων

Την ευκαιρία να τα πουν σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χωρίς την επαγγελματική πίεση, είχαν τα μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με δημοσιογράφους από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Η συνάντηση, που πλέον έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση, έγινε το βράδυ της Τρίτης 21/1, σε γνωστό barrestaurant του κέντρου της Αθήνας. Περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι του οικονομικού, πολιτικού, επιχειρηματικού και επιμελητηριακού ρεπορτάζ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

Χωρίς το άγχος για το «κυνήγι» της είδησης, εκπρόσωποι του Τύπου από τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες, συζήτησαν με τους ανθρώπους του Ε.Ε.Α. τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την πολιτική. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δημοσιογράφοι από Ant1, Alpha, ΕΡΤ, OPEN,  ONE, ΣΚΑΪ, Star, Kontra, Blue Sky, από τις εφημερίδες ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΡΑΔΥΝΗ, αλλά και από κλαδικά και αυτοδιοικητικά μέσα ενημέρωσης, ενημερώθηκαν για τις θέσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε όλα τα επίκαιρα θέματα, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό, την ανάγκη πάταξης φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και παρεμπορίου, για τα «κόκκινα» δάνεια, την ενίσχυση της ρευστότητας που ζητά η αγορά καθώς και για τις πρωτοβουλίες του Ε.Ε.Α. που στοχεύουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, όπως στη δωρεάν δημιουργία eshop για τα μέλη του αλλά και για τις προτάσεις που καταθέτει στην Πολιτεία προκειμένου να ληφθούν μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από τη Διοίκηση του Ε.Ε.Α. παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Ν. Γρέντζελος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ν. Κογιουμτσής, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Η. Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας Δ. Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Π. Παντελής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ι. Βαφειαδάκης, ο Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς Γ. Καββαθάς (και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ) και τα μέλη του Δ.Σ. Δ. Βαρδακώστας και Π. Γιαννόπουλος.

Όπως επεσήμανε, στο eea.gr, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου:

«Η συνάντηση αυτή, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, δείχνει τη μεγάλη εκτίμηση του Επιμελητηρίου στην εργασία των ανθρώπων της ενημέρωσης και την πολύτιμη συμβολή τους στη μάχη που δίνουμε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας μας».