tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

1η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.), 19-22/10

Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας και "Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά" για τους επαγγελμα

Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.)  στην Αθήνα

Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας και "Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά" για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και για το κοινό που λατρεύει τις αποδράσεις.

Προορισμοί, αγορές, τάσεις, καινοτομίες και μέθοδοι προώθησης της επιχειρήσεις σας. Όλα τα σύγχρονα εργαλεία. Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, ημερίδες, club μελών, συναντήσεις Β2Β, Workshops, προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες. Και πολλές ευκαιρίες για τους επισκέπτες -με δωρεάν είσοδο- για "έξυπνες διακοπές". Διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα με δωρεάν διαμονή, ταξιδιωτικά πακέτα, ελκυστικές προσφορές και  γενναίες εκπτώσεις για κρατήσεις διακοπών μέσα στην Έκθεση και άλλα πολλά που θα σας αποκαλύπτουμε σταδιακά στην πορεία.

Στην Μ.Ι.Τ.Ε. συμμετέχουν πάνω από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς και 250 επιλεγμένοι buyers και "Τιμώμενη περιοχή"  για το 2017 είναι η Ελλάδα.

Παραθαλάσσιοι και ορεινοί προορισμοί, city break, long weekend, ξενοδοχεία, ξενώνες, ταξιδιωτικά γραφεία, θαλάσσιος Τουρισμός, κρουαζιέρα, γαστρονομία, εναλλακτικές δραστηριότητες, πράσινος Τουρισμός, ιατρικός, θρησκευτικός Τουρισμός, πολιτισμός, μεταφορές, τεχνολογία, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης.

Στην Mediterranean International Tourism Exhibition οι Εκθέτες θα ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.