tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

1ο Ετήσιο Ιρακινό Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων

Το 1ο “Ετήσιο Ιρακινό Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων” θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Απριλίου 2016, στην Αθήνα.

Το 1ο “Ετήσιο Ιρακινό Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων”

θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Απριλίου 2016, στην Αθήνα, έχοντας ως θέμα:

“Ιράκ και Ευρώπη: Συνεργασία και Ανάπτυξη’’.

Το εν λόγω Φόρουμ πραγματοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία γινόμαστε μάρτυρες μιας ευρύτερης συνεργασίας και συνένωσης προσπαθειών ανάμεσα στον ιρακινό ιδιωτικό τομέα και τους λειτουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου να αναζωογονηθεί η οικονομία και να εκσυγχρονισθεί η υποδομή του Ιράκ και προκειμένου να αποκτηθεί καινούργια τεχνογνωσία, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους νέους του Ιράκ.

Tο Φόρουμ δίνει έμφαση στο διεθνές ανερχόμενο κύρος του Ιράκ ενδυναμώνοντας τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους καθώς και να ενισχύσει τη δημιουργία νέων συνεργασιών ανάμεσα στις ιρακινές εταιρείες και τις αντίστοιχες ελληνικές και ευρωπαϊκές. Το εν λόγω Φόρουμ θα πραγματοποιείται ετησίως, σε διαδοχική βάση, σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η Αθήνα έχει επιλεγεί ως η πρώτη για την φιλοξενία της εκδήλωσης, εξαιτίας της γεωπολιτικής της εγγύτητας με τη Βαγδάτη και τις άριστες σχέσεις των οποίων χαίρουν η Αθήνα και το Ιράκ.

Διοργάνωση: Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο:

Τηλέφωνο: +30 210 6711 210, +30 210 6726 882 │ Fax: +30 210 6746 577

e-mail: [email protected]│Website: www.arabhellenicchamber.gr