tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

3ο Φεστιβάλ Κρητικής Παράδοσης και Ελληνικής Διατροφής, 5-9 Απριλίου

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αθηναϊκά σημεία, τον περίβολο του Ζαππείου Μεγάρου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

3ου Φεστιβάλ Κρητικής Παράδοσης και Ελληνικής Διατροφής 2017

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αθηναϊκά σημεία, τον περίβολο του Ζαππείου Μεγάρου και συγκεκριμένα στον διάδρομο που ενώνει το χώρου του Ζαππείου με την Λεωφόρο Αμαλίας, από τις 5 έως και τις 9 Απριλίου 2017.

Η ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, φιλοδοξώντας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, αυτή την φορά, έξω από τους γνωστούς χώρους (εκθεσιακό κέντρο Μετρό, Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης), επιδιώκει την σύνδεση της με τις τοπικές αγορές ,διευρύνει τις δραστηριότητές της, χωρικά, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα γνωριμίας των Ελληνικών προϊόντων με τον καταναλωτή, μεταφέροντας τις γευστικές εμπειρίες από τις εκθεσιακές αίθουσες στις ελληνικές γειτονιές. Στόχος είναι η κεφαλαιοποίηση της εμπειρία μας με όχημα την  αμεσότητα της επαφής με το ελληνικό κοινό.

Μέσω των δράσεων μας στηρίζουμε:

  1. Την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και την επεξεργασία αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων.
  2. Την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης προώθησης ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
  3. Την ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τροφίμου.
  4. Την πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή μέσα από το εγχείρημα του ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, το οποίο δεν περιορίζεται σε μια απλή εκθεσιακή παράθεση. Μέσω των δράσεων Γευσιγνωσίας και των παράλληλων events, όπως η παρουσίαση των περιοχών της Χώρας μέσα από καλλιτεχνικά- πολιτιστικά γεγονότα και ημερίδες ενημέρωσης, συνδέουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων με την ταυτότητα των ανθρώπων και των περιοχών που τα παράγουν.