tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

5η Διεθνή Έκθεση CONSTRUCTIONS – KLIMATHERMIKA, 1-3 Απριλίου, ΤΙΡΑΝΑ

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά,και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση

5η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS – KLIMATHERMIKA στα Βαλκάνια! | 1-3 Απριλίου 2016 | Pallati De Kongress | ΤΙΡΑΝΑ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ

 

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά, Χρώματα, αλλά και κουφώματα, ανελκυστήρες κλπ, και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, οικονομική θέρμανση, συστήματα εξαερισμού και ηλιακούς συλλέκτες κτλ.

Η 5η διεθνής έκθεση CONSTRUCTIONS NDERTIME ALBANIA, και η 2η έκθεση KLIMATHERMIKA, έχουν καθιερωθεί σαν θεσμός στη χώρα αλλά και στα Δυτικά Βαλκάνια, με συμμετοχές από 7 χώρες, Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο, και Τουρκία, και αποτελούν το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός, καθώς δημιουργείται μία εξαιρετική πλατφόρμα συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών των Δυτικών Βαλκανίων.

Οι πωλήσεις και οι εμπορικές συμφωνίες που γίνονται κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν ότι οι παράλληλες εκθέσεις 5η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS KLIMATHERMIKA αποτελούν κάθε χρονιά το μεγάλο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός στην πόλη των Τιράνων.