tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

6η Διεθνή Έκθεση CONSTRUCTIONS-KLIMATHERMIKA ,7-9 Απριλίου, Τίρανα

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά, Χρώματα, αλλά και κουφώματα, ανελκυστήρες κλπ, και αφετέρου όλο το

 

6η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS – KLIMATHERMIKA στα Βαλκάνια! 7-9 Απριλίου 2017, Pallace of Congresses, ΤΙΡΑΝΑ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ

 

Διεθνή Έκθεση CONSTRUCTIONS KLIMATHERMIKA στο κεντρικότερο και γνωστότερο εκθεσιακό κέντρο της πόλης των Τιράνων από 7-9 Απριλίου 2017, την πιο κατάλληλη εποχή για τον κατασκευαστικό τομέα και την ενέργεια!

Φέτος για 1η χρονιά καλωσορίζουμε και το 1ο Σαλόνι ENVIROTEC που αφορά τις τεχνολογίες Νερού & Περιβάλλοντος..

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά, Χρώματα, αλλά και κουφώματα, ανελκυστήρες κλπ, και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, οικονομική θέρμανση, συστήματα εξαερισμού και ηλιακούς συλλέκτες.

Η έκθεση CONSTRUCTIONS NDERTIME ALBANIA, και η έκθεση KLIMATHERMIKA, έχουν καθιερωθεί σαν θεσμός στη χώρα αλλά και στα Δυτικά Βαλκάνια, με συμμετοχές από 5 χώρες, Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο, και Τουρκία, και αποτελούν το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός, καθώς δημιουργείται μία εξαιρετική πλατφόρμα συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών των Δυτικών Βαλκανίων.