tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Διεθνής έκθεση για τον Φωτισμό-Euroluce, Μιλάνο ,4 έως 9 Απριλίου 2017

Η Euroluce, Διεθνής Εμπορική Έκθεση για τον Φωτισμό, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Μιλάνο από 4 έως 9 Απριλίου 2017, παράλληλα με τη Salone del Mobile Milano

Διεθνής έκθεση για τον Φωτισμό-Euroluce, Μιλάνο από 4 έως 9 Απριλίου 2017

Η Euroluce, Διεθνής Εμπορική Έκθεση για τον Φωτισμό, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Μιλάνο από 4 έως 9 Απριλίου 2017, παράλληλα με τη Salone del Mobile Milano, μεγάλη διεθνή εμπορική έκθεση επίπλων. Με 38,000 τμ εκθεσιακής επιφάνειας και 450 από τους κορυφαίους εκθέτες στον τομέα αυτό, μισοί εκ των οποίων από χώρες εκτός Ιταλίας, η έκθεση έχει πια εδραιώσει τη θέση της ως σπουδαία έκθεση φωτισμού, όπου η τεχνολογική καινοτομία και το design βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν όλες οι νέες συσκευές για φωτισμό εξωτερικών κι εσωτερικών χώρων, βιομηχανικός φωτισμός αλλά και φωτισμός για εκδηλώσεις, νοσοκομεία, φωτισμός ειδικών εφαρμογών, αυτοματισμοί κατοικίας και λογισμικό εφαρμογών φωτισμού. Η Euroluce δεν αποτελεί μόνο σημείο συνάντησης του κλάδου, αλλά και τη σημαντικότερη κλαδική έκθεση στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας τόσο στο διακοσμητικό όσο και στον τεχνικό φωτισμό.