tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC, 7 με 9 Απριλίου 2017, στο Metropolitan Expo

ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC. Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

ΕΚΘΕΣΗ  DOMOTEC,  7 με 9 Απριλίου 2017, στο Metropolitan Expo

Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

 

Από 7 έως 9 Απριλίου 2017 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος θα διεξαχθεί και φέτος η έκθεσης DOMOTEC 2017. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

Στόχος της παραμένει η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς. Για τον λόγο αυτό και για το 2017 η DOMOTEC θα διοργανωθεί παράλληλα με την έκθεση BUILDING δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά.

Η έκθεση παρουσιάζει σε βάθος όλες τις κατηγορίες δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, όπως: Δομικά υλικά και Μηχανήματα επεξεργασίας τους, Μονωτικά υλικά, Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, Κουφώματα, Προκατασκευασμένες οικίες, Είδη υγιεινής, Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Ηλιακοί συλλέκτες, Εργαλεία, Αυτοματισμοί, Οικιακά φωτοβολταϊκά, Τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, Ηλεκτρολογικό υλικό, Φωτισμός Led, Τηλεπικοινωνιακό και Ηλεκτρονικό υλικό, Εσωτερικός – Εξωτερικός φωτισμός, Τεχνολογίες διαχείρισης νερού, απορριμμάτων και αποβλήτων.

Η έκθεση δημιουργεί τον ιδανικό χώρο συνάντησης της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσελκύσει σταθερά τους επαγγελματίες του κλάδου.

Αποτελεί την ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο της ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα.

Συγκεντρώνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων με την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με συναφείς εκθέσεις.