tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Έκθεση « IMAGE+TECH expo»

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την “IMAGE + TECH expo”, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την IMAGE + TECH expo, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η IMAGE + TECH expo θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των νέων τεχνολογιών, της φωτογραφίας και video.

Αναλυτικά θα παρουσιαστούν από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού από τις εταιρίες κολοσσούς του κλάδου, οι τελευταίες εξελίξεις σε smart devices όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, υπολογιστές, οθόνες, hardware, software & application development, gaming, κα. καθώς και από το τομέα τις εικόνας οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κα.

H IMAGE + TECH expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με κεντρικό πρωταγωνιστή τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings με κεντρικό άξονα πάντα τις προηγμένες τεχνολογίες.

Στην IMAGE + TECH expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αποκλειστικό για εκθέσεις και παρουσιάσεις Διεθνών προδιαγραφών κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 brands και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Συνάντηση στην “IMAGE + TECH expo” για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα! 10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI.