tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Paperworld, 27 – 30 Ιανουαρίου 2018, Φρανκφούρτη

Διεθνής Εμπορική Έκθεση χαρτικών, εξοπλισμού & αναλωσίμων γραφείου, σχολικών ειδών και γραφικής ύλης. Paperworld, 27 - 30 Ιανουαρίου 2018, Φρανκφούρτη

Paperworld, 27 – 30 Ιανουαρίου 2018,  Φρανκφούρτη

Διεθνής Εμπορική Έκθεση χαρτικών, εξοπλισμού & αναλωσίμων γραφείου, σχολικών ειδών και γραφικής ύλης

Όλες οι τάσεις και οι καινοτομίες του κλάδου θα συγκεντρωθούν και πάλι σε ένα μέρος, την Paperworld, από 27 έως 30 Ιανουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης. Για κορυφαίους παραγωγούς του κλάδου ή διεθνείς αναπτυσσόμενες εταιρίες, η Paperworld, με τη μοναδική ποικιλία προϊόντων της αποτελεί το σημαντικότερο σημείο συνάντησης, πηγή έμπνευσης και πλατφόρμα παραγγελιών για χονδρεμπόρους και λιανέμπορους. 1,520 εκθέτες από 58 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους στην Paperworld 2017, ενώ 33.558 επισκέπτες, 82% εκ των οποίων από χώρες εκτός Γερμανίας, ανακάλυψαν νέα προϊόντα από τους τομείς εξοπλισμού γραφείου, γραφικής ύλης, σχολικών ειδών, ειδών δώρου και συσκευασίας, καθώς και χαρτικών και ευχετήριων καρτών.

Πληθώρα ειδικών εκδηλώσεων, διαλέξεων, workshops κι απονομών γραφείων πραγματοποιούνται παράλληλα με την έκθεση, ενώ οι σύμβουλοι design bora.herke.palmisano παρουσιάζουν τις τάσεις 2018/2019 με προϊόντα από επιλεγμένους εκθέτες στο πλαίσιο του Paperworld trend show. Η θεματολογία της έκθεσης διευρύνεται ακόμη περισσότερο από την παράλληλη διεξαγωγή της Creativeworld, διεθνούς έκθεσης ειδών χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης και της Christmasworld, μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης για εποχιακή διακόσμηση, η οποία ξεκινά μία μέρα νωρίτερα.