tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Web World Expo , 25-26 Νοεμβρίου 2017 , Ζάππειο Μέγαρο

Σε συνέχεια της επιτυχημένης 6ης διοργάνωσης της Web World Expo 2016 σας ανακοινώνουμε την επερχόμενη 7η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης 6ης διοργάνωσης της Web World Expo 2016 σας ανακοινώνουμε την επερχόμενη 7η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 25-26 Νοεμβρίου 2017.

Η διοργάνωση θεσμός του κλάδου των υπηρεσιών & εφαρμογών βασισμένων στις τεχνολογίες Web, έχοντας διανύσει πορεία μεγαλύτερη των δέκα χρόνων σε μια αγορά που αναπτύσσετε με ραγδαίους ρυθμούς, επαναλανσαρίστηκε με νέα εταιρική ταυτότητα (λογότυπο) αλλά και θεματολογία, περιλαμβάνοντας κρίσιμους τομείς που απασχολούν τον κλάδο όπως το cloud, οι ηλεκτρονικές πληρωμές, κ.α.

Ήταν η πρώτη φορά που το παράλληλο συνέδριο ήταν διήμερο και περιελάμβανε οκτώ ενότητες (βασισμένο στις νέες θεματικές που προστέθηκαν στην έκθεση) με περισσότερους από 45 διακεκριμένους ομιλητές και 7 επώνυμους και καταξιωμένους δημοσιογράφους συντονιστές.

Για την διοργάνωση του 2017 προετοιμάζουμε την συνεδριακή ατζέντα πάνω στο μοτίβο του 2016 μαζί με τους συνεργαζόμενους δημοσιογράφους έχοντας ως γνώμονα την πληρέστερη ενημέρωση των συνέδρων.

Επίσης γίνετε μεγάλη προσπάθεια στην παρουσία εκθετών που θα δώσουν στους επισκέπτες της διοργάνωσης τις εξειδικευμένες λύσεις που αναζητούν για τις επιχειρήσεις τους στο νέο ψηφιακό περιβάλλον.