tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Γ.Σ. Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής

Συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών - Παρών ο Α' Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής του Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής.
Η Γ.Σ. έλαβε χώρα στα γραφεία του Σωματείου στον Άγιο Δημήτριο, με τη συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκ μέρους του οποίου παρέστη ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα νέα δεδομένα στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων μετά την εφαρμογή του σχετικού ευρωπαϊκού Κανονισμού (GDPR), το πρόγραμμα «Έγκαιρη Προειδοποίηση» μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν βοήθεια σε επιχειρήσεις με προβλήματα και οι σχέσεις του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής του Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Στη Γ.Σ. παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος, τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου –Πρόεδρος κ. Τρίμης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος κ. Χασούρης Στυλιανός, Γενικός Γραμματέας κ. Κουτσουπέτρος Δημήτριος, Ταμίας κ. Λαμπρόγιαννης Ελευθέριος, Μέλη κ.κ. Καλύβας Αθανάσιος, Μπαρζούκας Αλέξανδρος, Ζωγράφος Μιχαήλ- καθώς και ο κ. Διαμαντής Ηλιάδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτου, ο κ. Νίκος Πουλιάσης, πρόεδρος του Σωματείου Κεντρικού Τομέα και η κα. Κατερίνα Μερτίκα, πρόεδρος του Σωματείου Πειραιά.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γρέντζελος ανέπτυξε τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο στα μέλη του αλλά και τα οφέλη που μπορούν να αντλήσουν επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μέσω της ένταξής τους στο πρόγραμμα της «Έγκαιρης Προειδοποίησης», το οποίο υλοποιεί το Επιμελητήριο με τη συνδρομή των πλέον ειδικών.
Τον Κανονισμό GDPR παρουσίασε ο κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος, δικηγόρος, συνεργάτης του δικηγόρου κ. Νίκου Κανελλόπουλου.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γεώργιος Τρίμης ευχαρίστησε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο για την άμεση ανταπόκριση σε ό,τι αφορά τους εισηγητές και τις παρουσιάσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των παρευρισκόμενων, καθώς και τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΕΕΑ κ. Νίκο Γρέντζελο για τη συνεργασία, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για τη συνέχισή της.