tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις- βίντεο

μαζική συμμετοχή φορέων, συνδικαλιστικών σωματείων, εργαζομένων, μικρομεσαίων, συνταξιούχων και νέων

Με μαζική συμμετοχή φορέων, συνδικαλιστικών σωματείων, εργαζομένων, μικρομεσαίων, συνταξιούχων και νέων πραγματοποιήθηκαν οι κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις  στο πλαίσιο της 24ώρης πανεργατικής απεργίας της 27ης  Νοεμβρίου.

 

Απέργησαν ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας μετά από πρόσκληση της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ και εργατικών κέντρων.

 

Στις κινητοποιήσεις δήλωσαν συμμετοχή η ΓΣΕΒΕΕ, η ΕΣΕΕ, η ΠΑΣΕΒΕ καθώς και συνταξιοδοτικές και φοιτητικές οργανώσεις. Σε αυτές συμμετείχαν και πολλοί επαγγελματίες και μέλη του ΔΣ του ΕΕΑ.

 

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ «Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι διαδήλωσαν και απαίτησαν να μπει οριστικό τέλος στις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων που εξαθλιώνουν την κοινωνία και πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα».

 

Μιλώντας το www.eea.gra ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες διατρανώνουν σήμερα μαζί με τους εργαζόμενους την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική». Δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Η πορεία στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι. Σε αυτήν σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας έλαβαν μέρος περί τα 17.000 άτομα αλλά οι διοργανωτές τους υπολογίζουν σε δεκάδες χιλιάδες.

 

Δείτε βίντεο από τις κινητοποιήσεις