tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνάντηση Στ. Θεοδωράκη με παραγωγικούς φορείς στο ΕΕΑ

Στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν στην ελληνική οικονομία.

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, θα βρεθεί σήμερα στις 16:00 ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. 
Αντικείμενο της σύσκεψης στα γραφεία του ΕΕΑ (Πανεπιστημίου 44) θα αποτελέσουν τα επίκαιρα ζητήματα όπως αναδεικνύονται από τους σημαντικότερους παραγωγικούς φορείς της χώρας και οι προοπτικές για τη συγκροτημένη ενίσχυση της εξωστρεφούς δραστηριότητας της ελληνικής οικονομίας με στόχο την αναπτυξιακή της πορεία.
Στη συνάντηση θα μετάσχουν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Μπενέτος, το μέλος Δ.Σ. του ΕΕΠ κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, ο οικονομικός επόπτης της ΕΣΕΕ κ. Νικόλαος Κογιουμτσής, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και εκ μέρους του ΣΕΒ ο επικεφαλής Οικονομολόγος κ. Μιχάλης Μασουράκης.