tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Σημαντικές ενημερώσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο ΔΣ του ΕΕΑ

Συνεδρίαση παραγωγική και ενημερωτική για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, στις 28 Φεβρουαρίου 2018, υπήρξε άκρως παραγωγική και ενημερωτική για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες γενικότερα.

 

 

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιελάμβανε κατά πρώτο την παρουσία δύο πρώην υπουργών της Ν.Δ., των κ.κ. Νίκου Δένδια και Γιάννη Παπαθανασίου οι οποίοι υπουργοί εξέθεσαν τις θέσεις της ΝΔ για την οικονομία και για τα προβλήματα της αγοράς και των επιχειρήσεων. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε πλούσιος διάλογος.

 

 

Στη συνεδρίαση έγινε η παρουσίαση της νέας νομοθεσίας της ΕΕ για την προστασία  των προσωπικών δεδομένων  από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΜΕΔ, κ. Νικόλα Κανελλόπουλο, Δικηγόρου. Το θέμα είναι πολύ κρίσιμο και όλοι οι επαγγελματίες και οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ποια τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τήρησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

 

 

Η συνεδρίαση περιελάμβανε και την παρουσίαση του προγράμματος EWEUROPE, το οποίο θέτει σε εφαρμογή το ΕΕΑ μαζί με την ΓΣΕΒΕΕ και αφορά στο «Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την έγκαιρη προειδοποίηση και για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων στη δεύτερη ευκαιρία», επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κρίση. Την παρουσίασε έκανε το στέλεχος του ΕΕΑ κ. Σύρος Κοσκοβόλης. Για την ανάλυση πλευρών του προγράμματος θα γίνει ειδικό σεμινάριο την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 14.30, στο Ε.Ε.Α. με τίτλο: «ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ : ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ» και εισηγητή, τον Δανό Εθελοντή Μέντορα του EARLY WARNING ΔΑΝΙΑΣ, κο JOHΝΝΥ HEINMANN.

 

 

Θα επανέλθουμε με αναλυτικά ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες από τη συνεδρίαση.

 

 

 

ΑΣΒ