tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Επιτυχημένη παρουσίαση του e-επιμελητήριο στο φορολογικό σεμινάριο

Το «e-επιμελητήριο» του ΕΕΑ παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Φορολογικό σεμινάριο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στις 2 και 3 Φεβρουαρίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΕΑ και ιδίως του «e-επιμελητήριο» στο Φορολογικό – φοροτεχνικό σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) που διοργάνωσε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου με τη συνεργασία και τη χορηγία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Ο πρόεδρος της ΕΦΕΕΑ κ. Νίκος Αυλωνίτης δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιτυχία της παρουσίασης και ότι πρώτος αυτός θα αξιοποιήσει τις νέες ηλεκτρονικές δυνατότητες της ιστοσελίδας.

Ειδικότερα, δήλωσε στο www.eea.gr τα εξής:

Η ανταπόκριση που είχε η παρουσίαση της ιστοσελίδας τους ΕΕΑ και ιδίως του «e-επιμελητήριο» στους συναδέλφους μας ήταν πολύ θετική. Διαπίστωσαν ότι με απλές κινήσεις και εφαρμογές θα μπορούν να απαλλαγούν από το άγχος της γραφειοκρατίας και του χαμένου χρόνου τη στιγμή που μπορούν με δυο κινήσεις να λύσουν το πρόβλημά τους βγάζοντας βγάλουν πιστοποιητικά και πληρώνοντας τις συνδρομές. Εγώ θα αξιοποιήσω άμεσα τις νέες ηλεκτρονικές δυνατότητες της ιστοσελίδας. Ομοίως και οι συνάδελφοί μας θα κάνουν το ίδιο και θα συστήσουν στους πελάτες τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους την ηλεκτρονική διαδικασία με το ΕΕΑ γιατί είναι μεγάλη διευκόλυνση και χωρίς κόστος και κούραση.

Επίσης δήλωσε ότι ήταν σημαντική η βοήθεια του ΕΕΑ στη διεξαγωγή της ημερίδας και εκτίμησε ότι αυτή ήταν από τις πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις της Ένωσης με συμμετοχή κατά 50% μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες.

Παρουσιάζοντας τις δράσεις του ΕΕΑ ο ΓΓ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κάλεσε λογιστές και φοροτέχνες σε στενή συνεργασία με το Επαγγελματικό  Επιμελητήριο για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών. Ιδιαίτερα τους κάλεσε να κάνουν χρήση των νέων τεχνολογιών του «e-Επιμελητήριο» και να απαλλαγούν από χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ανακοίνωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι εφόσον λυθούν τα προβλήματα της ηλεκτρονικής υπογραφής και της πιστοποιημένης ηλεκτρονικής ανταλλαγής εγγράφων, πολλές εργασίες θα «ηλεκτρονικοποιηθούν» και θα γίνονται ταχύτατα. Επί πλέον ανακοίνωσε τρεις δράσεις του ΕΕΑ που μπορούν να αξιοποιήσουν οι λογιστές:
1.    Εκπαίδευση λογιστών με την αρωγή του ΕΕΑ.
2.    Χρηματοδότηση κλαδικής μελέτης για το παρόν και το μέλλον του κλάδου.
3.    Χρηματοδότηση δράσεων του κλάδου για τη βελτίωση των εργασιών των λογιστών και την εξυπηρέτηση των μελών μας.