16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, 12 – 16 Οκτωβρίου

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, διοργανώνει και φέτος Εμπορική και Βιοτεχνική Έκθεση με την επωνυμία : «16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας 2018»

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, διοργανώνει και φέτος Εμπορική και Βιοτεχνική Έκθεση με την επωνυμία : «16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας 2018» από τις 12 ως τις 16 Οκτωβρίου 2018 στις Καπναποθήκες Καρδίτσας (Περιφερειακή Οδός Καρδίτσας – Τρικάλων).

Η Έκθεση αυτή για την πραγματοποίηση της οποίας έχουν συνεργασθεί όλοι οι φορείς του Νομού, αποτελεί σπουδαίο επιχειρηματικό γεγονός για όλη την Κεντρική Ελλάδα και το Επιμελητήριό μας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία «Alfa Expo» έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαμόρφωση των χώρων , όσο και του περιβάλλοντα χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες της «Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» ξεπερνούν τις 35.000 κάθε χρόνο.

Η έκθεση φέτος αποτελείται από τους κάτωθι τομείς: Αγροτουρισμός, Πρωτογενή τομέα, Τρόφιμα & Ποτά, Γεωργία – Κτηνοτροφία – Νέες Καλλιέργειες, Οικιακός – Επαγγελματικό Εξοπλισμός – Δόμηση, Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας & Αυτοκίνητο.

Επίσης θα διεξαχθούν παράλληλες & θεματικές εκδηλώσεις με σκοπό να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα , ενώ η διαφημιστική προβολή θα είναι συνεχής και στοχευμένη.