Άποψη: Η Επιχείρησή σου κινδυνεύει; Έλα στην Έγκαιρη Διάσωση!

Η πρόληψη είναι απείρως αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και φθηνότερη από τη θεραπεία

Η πρόληψη είναι απείρως αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και φθηνότερη από τη θεραπεία, λένε οι ειδικοί σε θέματα υγείας.

 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την «υγεία» των επιχειρήσεων. Η άμεση επέμβαση για τη διάσωση μιας επιχείρησης είναι απείρως αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και φθηνότερη από την μετάπτωση στη Δεύτερη Ευκαιρία.

 

Κάπως έτσι δίνει την ευκαιρία να σκεφτεί κάθε επιχειρηματίας, που διαισθάνεται τον κίνδυνο πτώχευσης, το πρόγραμμα COSME COS – EarlyWarning EU – 2016-4-0.

-Ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά εφαρμόζεται πιλοτικά στην Ελλάδα, για επιχειρήσεις που κινδυνεύουν.

-Ένα πρόγραμμα έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κίνδυνο και εφαρμογής σειράς προληπτικών μέτρων και σχεδίων μετάβασης από τον κίνδυνο στη βιωσιμότητα.

 

Την εκτέλεση του προγράμματος εγγυώνται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ΓΣΕΒΕΕ.

 

«EarlyWarning» ή αλλιώς «Έγκαιρη Προειδοποίηση», είναι οι «μαγικές λέξεις» για επιχειρήσεις που κινδυνεύουν και μπορούν να διασωθούν με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων και μεντόρων.

 

Ο όρος, ίσως δεν είναι ακριβής. Δεν πρόκειται απλώς για «Έγκαιρη Προειδοποίηση» αλλά για «ΈΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΣΩΣΗ». Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του προγράμματος!

 

Αξιοποίησε το επιχειρηματικό σου ένστικτό και δήλωσε συμμετοχή έγκαιρα, αν νοιώθεις τον κίνδυνο. Είναι μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση με προοπτική επιτυχίας. Η πρόληψη, μη ξεχνάς, είναι απείρως αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και φθηνότερη από την θεραπεία.

 

Η βοήθεια μέσω του προγράμματος είναι εντελώς δωρεάν και διασφαλίζεται η ανωνυμία όσων συμμετάσχουν . Ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι περιορισμένος και αφορά σε 480 επιχειρήσεις. Μη διστάζεις.

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιχειρήσεις

 

Αίτηση επιχείρησης για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την λήψη υποστήριξης

 

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: 30/06/2019

 

Χρηματοδότηση: Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα COSME και υλοποιείται από 15 εταίρους προερχόμενους από 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Δανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία)

 

 

 

ΑΣΒ