Διεθνής Έκθεση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών SITIC AFRICA 2020, 9 έως 11 Ιουνίου στη Τύνιδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Β8 Διεύθυνση

Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Τηλ.: 210 3682765

FAX:210 3682771

E-mail:[email protected]

Αρμόδιος: Ευθύμιος Μασούρας, Γραμματέας ΟΕΥ Γ΄

Διεθνής Έκθεση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών SITIC AFRICA 2020

Αποστέλλουμε, μετά από σχετική πληροφόρηση που λάβαμε από το Γραφείο ΟΕΥ στη Τύνιδα, έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή, αναφορικά με πρόσκληση συμμετοχής στη 5η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών SITIC AFRICA 2020, που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Ιουνίου τ.ε. στη Τύνιδα.

Η εν λόγω Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τεχνολογίας Επικοινωνιών και Ψηφιακής Οικονομίας της χώρας και υποστηρίζεται από την Ένωση Τυνησιακών Τραπεζών, ενώ επιδιώκεται και η συμμετοχή δυτικών εταιρειών.

Η Έκθεση, που αφορά τους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών, απαρτίζεται από τρία μέρη, το εκθεσιακό, την οργάνωση B2B συναντήσεων και τα θεματικά εργαστήρια, με κύριο στόχο την προβολή της δυνατότητας δημιουργίας τριμερών συνεργασιών μεταξύ δυτικών χωρών, Τυνησίας και Αφρικής. Σημειώνεται ότι στην Έκθεση θα συμμετάσχουν με εθνικό περίπτερο αρκετές ευρωπαϊκές και αραβικές χώρες, δεδομένου ότι η Τυνησία αποτελεί μέλος της Κοινής Αγοράς για την Ανατολική και τη Νότια Αφρική (COMESA) και μέσω αυτής συμμετέχει στη τριγωνική ζώνη ελεύθερων συναλλαγών που έχει συγκροτηθεί στην Αφρική (COMESA, EAC, SADC).

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες από τους διοργανωτές (ιστοσελίδες: http://www.sitiafrica.com/en/home/, http://tunisie-afrique-export.com, τηλ. +216 71975 352, +216 71975 054, email: [email protected]), καθώς και από την Υπεύθυνη, κα. Maha Benhassine (τηλ. +216 24761213, email: [email protected]).

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.