tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ ΑΠΟ 01/03/2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ ΑΠΟ 01/03/2015

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από 01/03/2015 (Ν.4314/2014), οι αιτήσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικών, αντιγράφων, και αποσπασμάτων πράξεων Γ.Ε.ΜΗ., καθώς και για την καταχώριση μεταβολών των κεφαλαιουχικών εταιριών (ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ) στο Γ.Ε.ΜΗ.  θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.ΜΗ.: www.businessportal.gr.

Για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών απαιτείται η καταβολή του ανάλογου τέλους διατήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ.. Τόσο η καταβολή του κόστους χορήγησης πιστοποιητικού, αντιγράφου, αποσπασμάτων Γ.Ε.ΜΗ., όσο και του τέλους διατήρησης Γ.Ε.ΜΗ. γίνεται είτε με χρέωση πιστωτικής/ χρεωστικής/ prepaid κάρτας, είτε με χρήση κωδικών ΔΙΑΣ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Γ.Ε.ΜΗ..

Περισσότερες πληροφορίες για την απόκτηση των κωδικών πρόσβασης, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: Προσωποποιημένες Υπηρεσίες Γ.Ε.ΜΗ. προς τις Επιχειρήσεις (https://services.businessportal.gr/),  καθώς επίσης και video παρουσίασης παραδείγματος εγγραφής ή υποβολής αίτησης.

Αν θέλετε να διαβάσετε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις Προσωποποιημένες Υπηρεσίες Γ.Ε.ΜΗ. προς τις Επιχειρήσεις, πατήστε εδώ.