Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Ν. Γρέντζελος στη Γ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών

Ο Α΄Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος του Σωματείου του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, κ. Νίκος Γρέντζελος, συμμετείχε και απηύθυνε ομιλία στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γρέντζελος αναφέρθηκε στις δράσεις του ΕΕΑ για τη στήριξη των επαγγελματιών και ανακοίνωσε, στη διάρκεια της ομιλίας του, τη διενέργεια μελέτης για τον κλάδο των εκπαιδευτών οδηγών από το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στο πλαίσιο της μελέτης θα αναλυθεί το παρόν του κλάδου και κυρίως θα διερευνηθούν οι προοπτικές και το αύριο.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Ν. Γρέντζελος με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μ. Ζορπίδη.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκε ο νέος νόμος «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις», με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών να υπογραμμίζουν τις δυσλειτουργίες από την εφαρμογή του νέου πλαισίου.