tuv-iso-logo

Ο ΠΣΑΣ βραβεύει τους κορυφαίους ασφαλιστές της χρονιάς –φωτορεπορτάζ-

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο περιστύλιο του Ζαππείου την Τετάρτη 3 Ιουλίου η βράβευση των κορυφαίων ασφαλιστών συμβούλων της χρονιάς, από τον ΠΣΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο περιστύλιο του Ζαππείου την Τετάρτη 3 Ιουλίου η βράβευση των κορυφαίων ασφαλιστών συμβούλων της χρονιάς, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.

 

Ο ΠΣΑΣ έκανε την εκδήλωση του στο Ζάππειο με την ανάλογη λαμπρότητα που έχει και που του δίνει η ιστορικότητα του χώρου.

Όλη η ασφαλιστική αγορά τίμησε με την παρουσία της στην σεμνή εκδήλωση τιμής των κορυφαίων του χώρου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κα Ελένη Γρυπάρη και σε μία ομιλία ψυχής, καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους με τον απλό και καθαρό της λόγο για τους αγώνες που δίνει ο Σύνδεσμος των ασφαλιστών για την ανάδειξη όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά.

«Το περιστύλιο του Ζαππείου μας θυμίζει την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία Ευρώπη που έχει μετατραπεί σε ένωση πολυεθνικών με πολιτικό και δημοκρατικό έλλειμμα. Είναι έγκλημα αυτό που γίνεται στη χώρα μας. Αν δεν γίνει ένα Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, θα έχει αποτύχει όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.»

Για την ασφαλιστική αγορά η Κα Γρυπάρη ανέφερε ότι στις νέες συνθήκες πρέπει να προσφέρει πολύ περισσότερα για να λάβει πολύ λιγότερα. Χρειαζόμαστε ποιότητα και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Κα Γρυπάρη τόνισε το πολύ σημαντικό έργο για την ανάπτυξη και το κύρος του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή «μας συνδέει η εκτίμηση, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και πάνω από όλα το επάγγελμα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η παρουσίαση ενός πολύ πετυχημένου ραδιοφωνικού σποτ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ενός τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος που θα αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του ασφαλιστή και ένα ραδιοφωνικό σποτ που έγινε παλαιότερα από τους φορείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Μία στιγμή που εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα, όλων των παραβρισκόμενων.

 

Χαιρετισμός του ΓΓ του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανέφερε:

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους βραβεύθηκαν κι όσοι βραβεύονται σήμερα από τον ΠΣΑΣ. Το Επιμελητήριο και οι συνδικαλιστικοί μας φορείς έχουν φωνή και μπορούν να παρεμβαίνουν, έχουμε απόψεις και μπορούμε να ακουγόμαστε παντού γιατί δρούμε με συνοχή. Το διαφημιστικό σποτ που ετοιμάσαμε θα το ακούτε πλέον σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εμείς είμαστε που θα εμψυχώσουμε τους συναδέλφους μας, και θα δείξουμε την υπεραξία που παράγει το επάγγελμα μας για το συμφέρον των πελατών μας. Το site των ασφαλιστών το www.insurance-eea.gr ανήκει στους διαμεσολαβητές και αποτελεί τη φωνή των διαμεσολαβούντων σε όλη την Ελλάδα. Η ασφάλιση είναι αναγκαία σε όλους στην εποχή της κρίσης. Να έχουμε θέληση και αγάπη για το επάγγελμα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σημερινή εκδήλωση.

 

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκαναν επίσης:

Ο Κος Ζερβουδάκης διευθυντής πωλήσεων της Metlife Alicon

Ο πρόεδρος του Πανκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών Γιώργος Λιώλης

Ο Πρόεδρος του MDRT Ελλάδος κος Δημοσθένης Συκοβάρης

 

Οι βραβεύσεις

Κορυφαίος ασφαλιστής για τον κλάδο ζωής ανακηρύχθηκε ο Καρυτινός Θεόδορος

 

Κορυφαίος ασφαλιστής για τον κλάδο γενικών ασφαλειών ανακηρύχθηκε ο Μελισσάρης Κωσταντίνος

 

Κορυφαίος σύμβουλος στον κλάδο επενδυτικών προϊόντων ανακηρύχθηκε ο Ζακ Σούσης

 

Βράβευση για το επίτιμο μέλος του ΠΣΑΣ και τον πρεσβύτερο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Μάνο Μάρκογλου

Ειδική βράβευση έγινε στον πρεσβύτερο της ασφαλιστικής αγοράς του κου Μάνου Μάρκογολου που θεωρείται ένας από τους ιδρυτές τους θεσμού του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην Ελλάδα αλλά και με την πεντηκονταετή παρουσία του στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση η εμπειρία του αποτελεί φάρο για όλο τον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Ειδικές βραβεύσεις για τα μέλη του MDRT

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στα μέλη του MDRT που διακρίθηκαν

 

Βραβεύτηκε ο κος Γεώργιος Αποστόλου επί οχτώ χρόνια μέλος του MDRT

Βραβεύτηκε η κα Ελένη Παπαθανασίου επί οχτώ χρόνια μέλος του MDRT

 

Βραβεύτηκε o κος Νίκος Κομπόγιοργας με πενταετή παρουσία ως μέλος του MDRT

 

Βραβεύτηκε ο κος Γιάννης Αργυρόπουλος με πενταετή παρουσία ως μέλος του MDRT

 

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζοντας έμπρακτα την εκδήλωση του ΠΣΑΣ ήταν ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης.

 

 

Έντονη ήταν και η παρουσία των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εκ μέρους του ΔΣ στην εκδήλωση ήταν ο ΓΓ του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Ο Α Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Νίκος Λεβετσοβίτης

 

Ο οικονομικός επόπτης του ΕΕΑ Νίκος Γρέντζελος, μαζί με τα μέλη του ΔΣ Σταύρο Σαξιώνη και Παναγιώτη Γιαννόπουλο

 

Ο Κωσταντίνος Λάμπρου μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ

Καθώς και δεκάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Η κα Λύχρου με τον κο Καραβία

 

Το τραπέζι του ΕΕΑ στην εκδήλωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων σε μια αναμνηστική φωτογραφία